Stalen ramen en deuren

Voor wie geen genoegen neemt met steel “look": Ook échte stalen ramen worden bij Geco vervaardigd, met de profielreeks Unicoi van de wereldbefaamde Zwitserse ontwikkelaar Forster. Deze haalt uitzonderlijk hoge isolatiewaarden (Uw = 1,5) en dit dank zij een uniek procedé van perforatie, zonder toevoeging van kunststof-isolatoren, alles is dus volledig uit staal vervaardigd. Kader en vleugel samen halen een minimale sectie van 62 mm, wat op heden als héél smal wordt ervaren.

Stalen ramen volgens het Gecodur® - procedé

Stalen ramen worden bij Geco gelakt onder het geproefde Gecodur® - procedé, en hoewel je meestal zwarte stalen ramen zal zien, kan een persoonlijke toets worden verkregen door een kleur te kiezen die perfect is aangepast aan de gewenste architectuur. Staal is heel erg vormvast en degelijk, waardoor grote glaspartijen met smalle profielen best mogelijk zijn. Daarenboven is staal onderhoudsvriendelijk, heel sterk en goed inbraakwerend. Het vervaardigen van stalen ramen is heel erg arbeidsintensief, daarenboven is de technologie om geïsoleerde profielen te bekomen zeer complex. Onnodig te vermelden dat geïsoleerde stalen ramen dan ook tot de hogere prijsklasse behoren.


Verkrijgbaar in alle kleuren.
Hoewel je vaak stalen ramen en deuren tegenkomt in zwart of wit, kan je ze in haast alle kleuren verkrijgen.

Thermisch Geïsoleerd.
Dankzij de nieuwste technieken zijn stalen ramen ook optimaal thermisch geïsoleerd, zelfs in zeer smalle kaderprofielen. Dit maakt deze ramen ook uitermate geschikt voor renovatieprojecten.

Degelijk.
Staal is een uiterst degelijk en vormvast materiaal, waardoor grote glaspartijen met smalle profielen mogelijk worden. Zo kan je optimaal spelen met de lichtinval.

Onderhoudsvriendelijk en veilig.
Staal is onderhoudsvriendelijk, zeer sterk en inbraakwerend.

Bekijk realisaties voor stalen ramen en deuren

Terug naar boven