20 jaar Geco!

vrijdag 26 februari 2016
Geco bestaat 20 jaar. Reeds 20 jaar levert Geco kwalitatieve ramen met hoogwaardige afwerking. Zowel in aluminium als in kunststof.

Sinds jaar en dag staat GECO NV gekend om het leveren van zijn kwalitatieve ramen met hoogwaardige afwerking. Zowel in aluminium als in kunststof, worden steeds prachtige referenties afgeleverd. Het is onze unieke aanpak die ervoor zorgt dat we jaar na jaar kunnen blijven groeien en dit al 20 jaar!

Met veel oog voor architectuur en kwaliteit wordt ieder project nog steeds minutieus voorbereid en uitgevoerd. De flexibiliteit die de klant krijgt bij het samenstellen van de ramen zorgt ervoor dat wij voor elke woning een perfect passende stijl kunnen afleveren. Onze gelakte kunsthars ramen, werden ondertussen al tot in alle uithoeken van België geplaatst.
Steeds meer mensen zijn op zoek naar een hoogwaardige kwaliteit met een minimum aan onderhoud maar met veel aandacht voor esthetiek en isolatie.
Zo wordt de weg naar onze showroom vlot gevonden.

Om de groei op te vangen en steeds de beste service te kunnen bieden, hebben we heel recent ons team dan ook uitgebreid.
Zowel op technisch als productie vlak, werd de nodige versterking voorzien.

We verwelkomen Brecht, Wim, Wesley en Djordy en wensen ze alle succes bij hun nieuwe uitdaging!

Terug naar boven