Veelgestelde vragen

Ik woon ver van Geco af, werk ik beter met een lokale raamfabrikant?

De exclusieve producten van Geco bekoren u wel, Geco is te ver af van uw woonplaats? Geen zorg. Geco verzorgt blijvend haar dienst-na-verkoop over het gehele Land, over Zuid-Nederland en Noord-Frankrijk.

Kan u mij een prijsofferte opsturen of doormailen ?

De keuze voor passend buitenschrijnwerk is een ernstige zaak, niet alleen betekent dit een heus budget maar een verkeerde keuze blijft ook jaren een jammerlijk “uitgangsbord” voor uw woning. Bij Geco is niet enkel de offerte gratis en vrijblijvend, maar maakt het Geco-team graag gratis en vrijblijvend tijd voor U (na afspraak zodat het gesprek door niemand wordt gestoord of onderbroken ).

In onze flagstore showroom te Anzegem kan u alles zien en voelen… Onze adviseurs zijn ervaren (en smaakvolle) specialisten, die u perfect kunnen adviseren, inspelen op uw wensen en op de esthetische vormgeving die uw architect voor ogen heeft. Pas eens u heel goed weet wat u van ons mag verwachten, maken wij een passende offerte op.

Bij Geco geldt, dat u van ons krijgt waar u bewust voor gekozen heeft, en om dit te kunnen realiseren, is een bezoek aan onze toonzaal (en ook zo gewenst aan de fabriek) ten sterkste aan te bevelen.

Waarom kiezen voor Cottage Line ® eerder dan voor houten ramen ?

Ook bij Geco hebben wij een voorliefde voor de natuurlijke warmte van edele houtsoorten. En voor sommige stijlvolle massieve garagepoorten of constructieve gevelelementen raden we dit eveneens aan. Wenst u echter uw deuren en raamkozijnen in een bepaalde kleur gelakt te zien? Wenst u maximale thermische en akoestische isolatie? Wenst u dezelfde warmte en esthetiek van het echte houten raam, maar met minder onderhoud en zonder schilderwerk? Wenst u ramen die niet kromtrekken of rotten? Wenst u een grotere inbraakveiligheid dan bij houten ramen? Dan is Cottage Line® voor u de beste keuze.

Gelakte kunsthars of Aluminium ?

Hoge raampartijen, opeenstapeling van ramen, uitbouwen met dakconstructies, gordijngevels en overkappingen: kies resoluut voor aluminium ramen.

U houdt van strak en minimalistisch? Bij de Pure Line van Geco kunt u kiezen tussen échte stalen ramen (thermisch perfect geïsoleerd) of steellook ramen uit aluminium. Maar ook in gelakte kunsthars kunnen we u sindskort gloednieuwe minimalistische profielen aanbieden, met de isolatiewaarden én de kwaliteiten van het Gecodur® - lakwerk.

Is het lakwerk van Geco betrouwbaar in tijd ?

Het natlak-procedé dat Geco gebruikt steunt op 35 jaar wetenschappelijk onderbouwd onderzoek. Zelf heeft Gecoinmiddels 19 jaar eigen ervaring opgebouwd in het lakken van kunststoframen. Het lakwerk is inmiddels danig beproefd, dat GECO met gerust geweten de hechting er van op de onderliggende profielen levenslang garandeert. De ervaring leert dat de lak niet ‘verkrijt’ na verloop der jaren (wat heel dikwijls het geval is bij poederlak-processen) en dat de kleurvastheid beduidend hoger is dan bij gemoffelde alu-profielen.

Van welke fiscale voordelen kan ik genieten?

Alle voordelen verbonden aan de aankoop van nieuwe ramen en deuren vindt u via volgende link: Uw voordeel.

Terug naar het overzicht
Terug naar boven